Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η σύνθεση των παρευρισκόμενων,  τα όσα ελέχθησαν, αλλά και οι παρατηρήσεις στο λόμπι μετά την εκδήλωση, καταγράφουν την διάθεση για συλλογική οργάνωση, για ενεργοποίηση και για δυναμική παρέμβαση με πολιτικούς όρους, από την τοπική μας κοινωνία.

Η παρέμβαση του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού Βασίλη Ξύδη, ήταν περισσότερο κατατοπιστική και από την εφαρμοστική διακήρυξη που διαβάστηκε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας. Ο Δήμαρχος είπε ότι ο Σύλλογος δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι ένας πολιτικός φορέας, είναι ενεργός και παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, δεν έχει διάθεση αντιπολίτευσης, αλλά θετικής συνεισφορά στις προσπάθειες των δημοτικών αρχών και τέλος… χρειαζόμαστε τους πολίτες εν δράσει για να βοηθούν στην βελτίωση και να παρατηρούν λάθη και παραλείψεις. Εκπρόσωπος του Συλλόγου διάβασε την εφαρμοστική διακήρυξη του Συλλόγου και έκανε απολογισμό της δράσης από το 1999 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση από την ταμεία του Συλλόγου κα Ναταλία Γασπαρινάτου, των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας που αναπτύσσονται ραγδαία στην εποχή μας, αφού ο Σύλλογος Εν Δράσει είναι  μια δομή επικοινωνίας μεταξύ ενεργών πολιτών – γειτόνων.

Ιδιαίτερο στοιχείο της εκδήλωσης, ήταν τα θετικά σχόλια που εισέπραξε ο Σύλλογος για την θετική του παρέμβαση μέχρι σήμερα αλλά και για την διάθεση των ενεργών πολιτών να συμμετάσχουν στο επικοινωνιακό εγχείρημα. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο, τον τ. Δήμαρχο Χολαργό κ. Χαράλαμπο Σκούρτη και το δημοτικό συμβούλιο, μέλη των Δ.Σ. όλων των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων όπως και μέλη των τοπικών συστημάτων των προσκόπων.