Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 

Μια εκδήλωση που κράτησε ζωντανό το κοινό επί δύο ώρες αφού η συγγραφέας δημοσιογράφος κ. Φλόρα Κασσαβέτη με την βοήθεια της δημοσιογράφου Ευης Ντελιδάκη δημιουργήσανε ένα quiz ερωτήσεων και απαντήσεων και έναν διαρκή διάλογο με το κοινό παρουσιάζοντας έτσι και το βιβλίο της κας Κασσαβέτη «99 και μία απαντήσεις για τον Ερωτα».

Η εκδήλωση περιελάμβανε και ένα μικρό θεατρικό με τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό και την μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Χολαργού Δήμητρα Μπασιάκου σε κείμενα Ελένης Δασκαλάκη. Περιελάμβανε όμως και τρία μικρά video των τριών λεπτών για τον έρωτα των εφήβων.

Στην όλη διαδικασία παρενέβενε με τις επιστημονικές της γνώσεις η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου.

Και όλη η εκδήλωση ήταν μουσικά επενδεδυμένη με ερωτικά κομμάτια πιάνου από την Ιωάννα Φουρμούζη.

Ηταν ένα μοντέλο εκδήλωσης. Ενα θέμα ελκυστικό, ενδιαφέρον αλλά βαρύ. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ψυχολογία που αναπτύσσουν τα παιδιά στα πρώτα τους ερωτικά βήματα στην εφηβείακαι στο ρόλο που πρέπει να παίξουν οι γονείς. Ομως η σκηνοθετική δομή, οι συνεχείς και γρήγορες εναλλαγές  των ομιλητών και των δρώμενων και σίγουρα η συνεχής συμμετοχή του κοινού έδωσαν μια πολύ ζωντανή ατμόσφαιρα με προκλήσεις από το πρώτο, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Δείτε το σχετικό video 

https://www.youtube.com/watch?v=eZgrzdFQq5Q&feature=youtu.be