ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

b 650 0 16777215 00 images pics2 paredosesxolikaendrasei

Με μεγάλη χαρά, την προηγούμενη εβδομάδα, μέλη του Συλλόγου Εν Δράσει μοίρασαν  σε δημοτικά σχολεία σχολικά είδη που αγόρασαν οι πολίτες  για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υλικές απαιτήσεις  του σχολείου.

 Με μεγάλη χαρά όμως και ανακούφιση μας υποδέχτηκαν και οι διευθυντές των σχολείων, καθώς όπως είπαν υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις με αρκετές ανάγκες. Διακριτικά και με την εμπειρία τους οι διευθυντές των σχολείων θα διοχετεύσουν εκεί που χρειάζεται τα υλικά που μαζεύτηκαν.

Ο Σύλλογος Εν Δράσει, πέραν όλων των συμπολιτών μας που ευαισθητοποιήθηκαν στην πρωτοβουλία που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΟΟΝ που συνέβαλε αποφασιστικά στον εμπλουτισμό των υλικών.

Επιστολή προς την ΠΟΟΝ

Ο Σύλλογος Εν Δράσει μαζί με όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στην προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει την πρόεδρο κ. Ζουρμπάκη τα μέλη του Δ.Σ. και τα υπόλοιπα μέλη σας για την ευαισθησία σας και το αίσθημα αλληλεγγύης που επιδείξατε για μια ακόμη φορά.

Η κίνησή σας να συμβάλετε στην προσπάθειά μας έχει ιδιαίτερη σημασία για μας καθώς αναδεικνύει την σημασία και την αποτελεσματικότητα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων για κάθε κοινωνικό έργο που προσφέρουμε όλοι μαζί.

Πιστεύουμε ότι η κίνησή σας, δείχνει το δρόμο της επιτυχίας και της ισχυροποίησης όλων των ενεργών πολιτών που θέλουν να προσφέρουν ένα κοινωνικό έργο και δίνει δύναμη ελπίδας ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να περάσουμε τις όποιες δυσκολίες και δοκιμασίες.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι σύλλογοι όπως κι εμείς, με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εν Δράσει