ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης που οργανώνουμε για την συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη, την Πέμπτη 13/9 επισκεφθήκαμε τα 1ο, 6ο & 4ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού καθώς και το 1ο Δημοτικό Παπάγου.

 

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τους διευθυντές των σχολείων τους παραδώσαμε τετράδια, μολύβια, γόμες, κλασέρ, τσάντες και ότι άλλο καταφέραμε να μαζέψουμε με την πολύτιμη βοήθεια σας. Όπως μας ενημέρωσαν και οι ίδιοι οι διευθυντές τα παιδιά που διαπιστωμένα δεν έχουν αγοράσει τα απαραίτητα σχολικά είδη δεν είναι πολλά, αλλά παρόλα αυτά θα τα διαθέσουν σε όποιο παιδί παρουσιαστεί ανάγκη.

Η κίνηση μας αλλά πάνω από όλα η συμμετοχή του κόσμου στη δράση αυτή έδωσε κουράγιο και δύναμη στους εκπαιδευτικούς για τη δύσκολη σχολική χρονιά που έρχεται.

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε ακόμα να βοηθείστε!

Συγκεντρώνουμε σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικοί άτλαντες, τέμπερες – κηρομπογές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, μαρκαδόρους – ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γομολάστιχες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ και ανταλλακτικά φύλλα, φακέλους με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες, πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.), είδη ζωγραφικής.

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία που συμμετέχουν στη δράση είναι:

ΑΡΤΕΜΙΣ 17ης Νοεμβρίου 114

ΑΡΤΕΜΙΣ Εθνικής Αμύνης 58 όπισθεν Αλέξανδρος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ Περικλέους και Ευτέρπης 50 Χολαργός

ΓΡΑΦΗ Αναστάσεως 121 και Σαλαμίνος Χολαργός

ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ελ. Βενιζέλου 56-58 Χολαργός

ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ Πλ. Κωστή Παλαμά

ΣΥΡΤΙΣ Υμηττού 9 Χολαργός